Перейти до змісту
  • Electronic music
  • Пропозиція для місцевих діджеїв


    Рекомендовані повідомлення

    Є пропозиція для броварських діджеїв взяти участь в реалізації загальнонаціонального музичного проекту. Дуже коротко: треба зробити диск міксів українських повстанських пісень. Традиційні українські повстанські пісні треба обробити в сучасній електронній музичній стилістиці. Розглядаються будь-які "вмєняємі" стилі, передусім днб, електро-панк, транс, брейкс, техно, електро. Неприйнятні рнб та інша попсова хрєнь. Знаючи, що діджеї з різних регіонів тісно між собою повзянаі знайомі, вітається залучення діджиків з інших регіонів, передусім - з полюсних: Донецьк, Луганськ, Львів, Тернопіль, Франківськ, Крим.

    Передусім цікавить вартість роботи і терміни виконання. Пропозиції - в ЛС з ніками джедаїв і, бажано, з прикладами сетів.

    Приклади таких пісень можна глянути тут, наприклад: http://musicmp3.spb.ru/album/27240/nash__partizani.htm

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    так рнб - это хрень, а днб и транс это круто??? не смеши меня, организатор :lol:

    На всі смаки фломастери - сам знаєш які. Я в цьому плані на компроміси йти не збираюсь. Я пропоную - тобі не подобається - ти відмовляєшся. Можеш бути вільним
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Гражданє, вам більше нема де поговорити? Прозвучала конкретна пропозиція, яка виражається в грошовому еквіваленті, не кажучи вже про ідею та репутацію. Ви не могли б обговорювати свої музичні вподобання деінде?

    Я НЕ ПРОПОНУЮ робити це в рнб- мені це не цікаво. Шо не ясно?

    Пишіть, будь-ласка, по темі - хто готовий взятись за подібну роботу.

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Я намагаюсь шукати на максимальній кількості майданчиків. Не знайдуться тут - знайдуться в іншому місці. Чимось подібним займається Тапольский - чим не приклад, якщо на те вже пішло? Тим більше мені відомо, що в цьому місті вистачає талановитих діджеїв.
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Я, здається, чітко вказав: пропонуйте свої послуги, вказуйте суму в гривнях або доларах яку вважаєте адекватною за свою роботу. Діє тендерна система. З тими, хто найбільше нам підійде по співвідношенню ціна якість+терміни виконання - з тими будемо далі працювати.
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    в цьому місті вистачає талановитих діджеїв.

    Количество большое ,таланта практически нет!

    Интернет должен был дать нам свободу, а вместо этого огромную кучу дерьма в перемешку с детским порно. ©

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..