Перейти до змісту
  • Кіно
  • Закриття "Білоруської весни 2010": сучасна білоруська анімація в Броварах


    Drok

    Рекомендовані повідомлення

    У п'ятницю, 21 травня, в автокінотеатрі "Мотор" відбудеться відеопоказ сучасної білоруської анімації під відкритим небом та закриття міжнародного фестивалю "Білоруська весна 2010" в Броварах!

     

    IV фестиваль сучасної нецензурованої білоруської культури "Білоруська весна" добігає кінця в усьому світі та в Броварах. В нашому місті фінальним акордом фесту стане відеопоказ кращих зразків сучасної білоруської анімації під відкритим небом в автокінотеатрі "Мотор". По формату захід нагадуватиме знамениту столичну "Ніч короткого метру": те ж саме вечірньо-нічне небо над головою, те ж свіже повітря і дух фестивалю! Під час відеопоказу буде представлено близько двадцяти коротких анімаційних роликів від білоруських майстрів анімації. А по закінченню основної частини дійства - закриття фестивалю трансляцією відеоролику з кращими епізодами цьогорічної "Білоруської весни" в Броварах!

     

    «Білоруська Весна-2010» запрошує глядачів усіх поколінь на вечір білоруського мультмистецтва. Протягом години аудиторія кружлятиме у відеовирі зі співучими бульбашками, лицарем, драконом і принцесою, головою на тарелі, Міккі-Маусом, сороками, безжалісними генералами, вовком, цапом, кентавром і янголами!

     

    Анімацыя.by потішить кіногурманів проникливими сюжетами і вибагливими техніками, серед яких перекладка, пластилін, ляльки, комп'ютерна анімація, витинанка тощо. Дбайливий добір мультменю гарантує полілог аніматорів: романтичні студентські візії відтінить пластиліновий психодел культового арт-угрупування "Діти сонця", а на десерт - серія байок від хедлайнера білоруської мультиплікації Міхайла Тумєлі і мережаних шедеврів майстра Вячеслава Дубінкі.

     

    Яскраві візуальні образи довершить першокласний звуковий ряд - Текіладжазз, Дейв Брубек, Дрімлін, Троїця, Двар.

     

    Програма Анімацыя.by:

     

    1. «Метелики» (2'31"), Маріанна Леонард

    2. «Не думаючи» (3'19"), Артем Лобач, Алена Арцюхова

    3. «Свіжозірвана голова» (0'45"), Артем Лобач, Алена Арцюхова

    4. «E2-E4» (2'), «Діти Сонця»

    5. «Сон. Квіти» (4'), Cвітлана Сіліч

    6. «Вітри Сходів» (3'10')

    7. «Цирк» (2'56'), Яуген Пархамовіч

    8. «Асса» (3'), Міхайла Тумеля

    9. «Марафон» (3' 5''), Міхайла Тумеля

    10. «Пісня про Вольфганга Відважного» (4' 3''), Міхайла Тумеля

    11. «Лінія» (3' 23''), Міхайла Тумеля

    12. «Беларускія прымоукі» (7'), Міхайла Тумеля

    13. «Выцінанка-выразанка» (7' 23''), Міхайла Тумеля

    14. «Більше ніколи» (22'15) «Діти Сонця»

    Зазначимо, що показ відбудеться саме в АВТОкінотеатрі, тому на захід краще приїжджати на власному автомобілі. В той же час запрошуємо насолодитись арт-відео й броварчан на велосипедах та інших транспортних засобах, а також тих, хто прийде на своїх двох: спеціально для них буде встановлено додаткове звукове обладнання. "Пішим" глядачам також варто взяти з собою карімати для сидіння, проте тим, у кого немає даного туристичного спорядження, організатори обіцяють виділити з власних ресурсів.

     

    МІСЦЕ: автокінотеатр "Мотор", бульвар Незалежності, 24

    ДАТА: П'ятниця, 21 травня

    ЧАС: Початок о 21:00

    ВХІД ВІЛЬНИЙ!

    Джерело: http://afisha-brovary.net Змінено користувачем Drok (Bezcenzury)
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..