Перейти до змісту
  • Новини порталу
  • Оновлення мережі


    Рекомендовані повідомлення

    Шановні абоненти!

     

    Останній тиждень наша мережа працює не стабільно в зв’язку з тим, що ми проводимо невідкладні роботи по оновленню обладнання, серверів та магістральних ліній в дата центрах м. Києва. Нажаль роботи в дата центрах дозволяють проводити лише в робочий час, тому ми не можемо це робити вночі, як зазвичай відбувається в м. Бровари. Ми зіштовхнулись з труднощами і не все виходить так, як було заплановано, але до кінця цього тижня ми плануємо все ж таки завершити всі роботи та врешті-решт оновити магістральні лінії до швидкості 40 Гбіт/с.

     

    Приносимо вибачення за тимчасові незручності.

     

    P.S. Дуже просимо з повагою відноситись до нашої технічної підтримки, вони такі ж люди, як і всі ми, і вони не винні в тому, що останнім часом наша мережа працює з перебоями, вони виконують свою роботу і намагаються робити все, що від них залежить, щоб ви отримали необхідну допомогу і консультацію. Нажаль декілька операторів не можуть одночасно відповісти сотням  абонентів. Тому велике прохання, не лайте їх нецензурною лексикою, давайте поважати один одного.

     

    P.P.S. Зв'язок як повітря - поки не зіпсуєш, ніхто не помічає.  

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Гість
    Ця тема закрита для опублікування відповідей.
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..