Перейти до змісту
  • Новини порталу
  • Заборона російських сайтів


    Рекомендовані повідомлення

    До уваги абонентів!
    17 травня 2017 року набув чинності Указ Президента України від 15.05.2017 року № 133/2017, яким введено в дію рішення Ради Національної безпеки і оборони України від 28.04.2017 «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)». Пунктом 2 Рішення РНБО встановлене застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) до фізичних осіб та до юридичних осіб. 
    Зокрема, окремими обмежувальними заходами встановлено заборону інтернет-провайдерам надання послуг з доступу користувачам мережі Інтернет до ресурсів/сервісів на доменах yandex.ru, yandex.ua (у тому числі такі сервіси, як пошта, мапи, перекладач, новини, таксі тощо), а також дочірніх проектів «Яндекс» auto.ru і kinopoisk.ru, до ресурсів/сервісів Mail.ru (www.mail.ru), kaspersky.ru, drweb.ru та соціально-орієнтованих ресурсів «ВКонтакте» (www.vk.com) та «Однокласники» (www.ok.ru). 
    Згідно з рішенням Національного координаційного центру кібербезпеки при РНБО України Служба безпеки разом з іншими правоохоронними органами на даний час розробляються зміни до законодавства України щодо механізму блокування відповідних Інтернет-ресурсів. 
    В свою чергу, компанією БРАВОПОРТ на даний час вивчається технічна можливість виконання рішення РНБО щодо блокування російського контенту, про що абоненти компанії будуть повідомлені додатково.

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Гість
    Ця тема закрита для опублікування відповідей.
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..