Перейти до змісту
  • Пропоную
  • Ремонт Домашних и Торговых Холодильников


    Drapa

    Рекомендовані повідомлення

    Мы ремонтируем Домашние и Промышленые холодильники,Морозильные камеры,витрины с выездом на дом в Броварах и Броварском районе.Ремонтируем технику любых производителей.Выезд мастера для диагностики 50 грн.В случае ремонта выезд и диагностика бесплатно. Работаем без ВЫХОДНЫХ. 

    097-308-82-49 Дима.

    https://vk.com/club117984497

    post-12571-0-14386800-1462887781.jpg

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Можливо, ви були у мене у батьків (Київська в районі розвилки), але все одно спитаю:
    Indesit BAN 34 NF (однокомпресорний, з ноу-фрост), через дуже короткий час після уквімкнення перестає холодити і блимає "перегрів" (морозилка при цьому нормально), були двоє майстрів (з "Ювілейного" і Клепацький), жоден не визначив неполадку (з їх слів "може плата, а може датчик"), хоча обоє привозили одного і того ж електронщика. До датчика важко підлізти (він запаяний в ізоляції). Беретесь за таке?

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Добрий вечір! напевно ні, це був не я.  Ось номер 067-905-50-81 (Андрій) це мій колега по роботі, він займаеться саме ремонтом НОУ-Фрост, Допоможе.

    Змінено користувачем Drapa
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..