почему никто не предлагает сначала снести все хрущёвки и сталинки, а потом заниматься переименованием
так ведь логичней
Отправлено 10 Апрель 2016 - 08:42
почему никто не предлагает сначала снести все хрущёвки и сталинки, а потом заниматься переименованием
так ведь логичней
Отправлено 15 Апрель 2016 - 16:17
Управління житлово-комунального господарства Броварської міської ради видало наказ провести роботи із демонтажу вуличних покажчиків. Комунальні служби міста мають повністю прибрати таблички із назвами 70-ти вулиць вже до 20 квітня.
Про те, коли встановлять покажчики із новими назвами, у міськраді не уточнюють. Лише зазначають, що придбання табличок відбудеться після проходження процедур через систему електронних закупівель. Із переможцем буде укладений договір на придбання покажчиків.
Чиновники зазначають, що цього року на нові таблички передбачили 199 тис. грн. Раніше також зауважували, що гроші на цю статтю виділяють планово, а не по причині перейменування вулиць. За даними міськради, востаннє таблички оновлювали у 2012 році. Тоді на це витратили майже 50 тис. грн.
Як раніше зазначала начальниця управління житлово-комунального господарства Галина Плотнікова, цьогоріч гроші на заміну табличок передбачали із розрахунком у 350 грн. за один будинковий покажчик.
Отправлено 15 Апрель 2016 - 17:21
Интересно просто, как будут поступать с надписями улиц краской на домах. На моём доме до сих пор написано 50 лет ВЛКСМ ))))
Отправлено 27 Апрель 2022 - 10:55
Отправлено 27 Апрель 2022 - 17:05
Отправлено 27 Апрель 2022 - 20:02
То херня. Я свою назву вулиці ні запам'ятать, ні вимовить з першого разу не можу. Говорив з депутатами: "А чо ми?" Кинув інфо в групу нашого кутка - найбільші патріоти (ті що вже в США) гнуть пальці, що так не можна, не мають права і т.п. Планую спробувати підскочити на засідання і особисто запитаю, яке відношення Польща до моєї вулиці має. При тому що актуальний письменник - Шевченка перекладав і пропагував. Історичної назви вулиці не знайшов, хоча вулиця і є на картах 18 ст
Отправлено 27 Апрель 2022 - 21:11
Отправлено 27 Апрель 2022 - 21:13
Отправлено 27 Апрель 2022 - 21:38
Якраз там назви адекватні. Я, наприклад, вже і Мудрого 2 з 3 разів так називаю... Вважаю, що красиво звучать і Благодатна, і Переяславський шлях, і Зазимський, і провулок Щасливий... Тут же збірна солянка, до чого в Броварах Чорнобаївка, новітні міста-герої (чогось не всі при цьому), інші незрозумілі міста?
Це так, риторичні питання...
Отправлено 27 Апрель 2022 - 21:56
а мне больше интересно кто вообще взял на себя ответственность предлагать вот такие варианты "без обсуждения". ну ладно Черные Запорожцы, красиво, и есть за что (не дали орде зайти в Бровары), но в остальном все новые названия вызывают кучу вопросов.
Отправлено 28 Апрель 2022 - 14:02
а мне больше интересно кто вообще взял на себя ответственность предлагать вот такие варианты "без обсуждения". ну ладно Черные Запорожцы, красиво, и есть за что (не дали орде зайти в Бровары), но в остальном все новые названия вызывают кучу вопросов.
Перша в списку Цвіла Ірина, знав особисто, дуже цікава і талановита людина. Трошки коли до політики мав відношення, була запрошена на вечір присвячений Кіборгам, вона виступала зі сцени, дуже цікаво розповідала, слухали всі з відкритими ротами. Вона снайпер. Якщо не помиляюсь вона 3 роки воювала на донбасі, розповідала як важко вернутися в життя, в мирне життя після такого довгого перебування на війні. Вбили її під час цієї війни на другий день, 25го!
https://uk.wikipedia...а_Володимирівна
https://censor.net/u...u_tsyvilizovane
Сообщение отредактировал Gorblyk: 28 Апрель 2022 - 14:07
Отправлено 28 Апрель 2022 - 19:58
ОФФ а обставин смерті не знаєш? Просто в той же день загинув мій клієнт, теж військовий, з нашого міста...
Отправлено 28 Апрель 2022 - 20:23
ОФФ а обставин смерті не знаєш? Просто в той же день загинув мій клієнт, теж військовий, з нашого міста...
https://www.facebook...100004136714543
Отправлено 30 Апрель 2022 - 13:20
пишуть, що наче літак скинув на їхню машину 2 бомби
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых пользователей