Перейти до змісту
  • Життя міста
  • Отдых в броварском лесу. Минутка гнева.


    Рекомендовані повідомлення

    Давным давно, в далёкой-далёкой галактике...

    В общем решили сегодня с семьёй пойти в наш лес, но вместо привычного лесничества возле Терминала, поехали на пекарню за озеро.

    Гавна я давно не видел в лесу, поэтому пишу сей гневный пост.

     

    Зашли в лес, народа куча, решили обойти толпу и свернули.

    Надыбали полянку. А на полянке это :

     

    http://s52.radikal.ru/i138/1505/62/d2a4532d9a64.jpg

     

    Короче, хочу обратится к этому товарищу: если ты читаешь этот пост, а я очень надеюсь на это, ты ведь полюбому броварской житель.

    Знай, ####, я верю что тебя когда-то за этим делом поймают и насадят на кол правосудия и справедливости.

    Тебе не место в Европе, тебе одна дорога - на магадан, на какие-то рудники.

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Тоже мне новость. Каждая вторая компания такая.

    Ничто так не украшает человека, как дружба с собственной головой. 

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Тоже мне новость. Каждая вторая компания такая.

    ну хз, в лесничестве всё чисто, за собой убирают
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    по этой простой причине я давно не хожу отдыхать в наш лес,там говна стока что капец,так же само как и на десне на левом берегу,да и правый сцуко пруться аж хз от кудава но тоже вдадло бытлоте забрать свой срач,я не понимаю ну не ужели блеать нельзя либо же нормально все спалить(если влом нести с собой) или просто забрать и выкинуть в ближайшую мусорку. Змінено користувачем velmen2

    73422536_2171135909854914_75126322358166

     

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    по этой простой причине я давно не хожу отдыхать в наш лес,там говна стока что капец,так же само как и на десне на левом берегу,да и правый сцуко пруться аж хз от кудава но тоже вдадло бытлоте забрать свой срач,я не понимаю ну не ужели блеать нельзя либо же нормально все спалить(если влом нести с собой) или просто забрать и выкинуть в ближайшую мусорку.

    короче, я как бы и отдохнул, но почему то злой пездец

    ловить надо таких, только непонятно как

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    это еще норм!!!

    хоть в одной кучку лежит,не смог забрать с собой спалил бы тот пластик уже на крайняк.

    а бывает прийдешь на классное место разбросано везде,хожу блядь и после какого то мудака собираю все это.

    0963681566

    Богдан

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    неужели блеать нельзя либо же нормально все спалить(если влом нести с собой) или просто забрать и выкинуть в ближайшую мусорку.

    чисто реальным пацанам об мусор руки марать западло.
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    чисто реальным пацанам об мусор руки марать западло.

    да они сами мусор!!!отброс общества внатуре!!!

    все мы не святые,у каждого есть свои грешки.

    Сам раньше мусорил!!!Договорились с друзьми если в компании идешь и что то бросаешь на пол каждый дает по лящу :D ,пару раз получил уже вошло в привычку не мусорить.

    бывает стоит машина во дворе,провода кручу изоленты куски на пол выбросил,очень спешил уехал,вечером вернулся убрал за собой!!!

    так что давайте быть ЛЮДЬМИ,а не мудаками которым срать на себя на свое будущее и будущее свооих детей!!!

    0963681566

    Богдан

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Заезжал в лес за Терминал, а там шприцов валяется, как будто больница рядом. Быстренько развернулись и больше туда не приезжали.

    Banner.gif

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    • 1 рік через...

    Недільне «вітання» Броварщині від Львова через Рудню?

    https://www.facebook.com/groups/429174733916684/permalink/736800246487463/

     

    Надзвичайна ситуація сталася сьогодні у Броварському районі. Хоча навряд чи її можна назвати надзвичайною. Ми вже давно починаємо звикати, або вже й звикли, до скотської поведінки наших же людей. Саме так – скотської.

    Сьогодні, 2 квітня, або вночі, або рано вранці невідомий вантажний автомобіль виверну в зі свого кузова купу сміття. Сталося це на бетонці, котра веде до залізничної платформи Велика Димерка метрах у 200-х від дороги Велика Димерка (Парникова) – Гоголів.

    Принаймні, кілька представників нашої з вами бидлоти брали участь у цій «операції». Одне бидло наказало вести сміття – цікаво, воно і безпосередньо вказало адресу, де його висипати? Інше бидло сіло за кермо й поїхало, а потім на дорозі підняло кузов. Він тупо, як і належить бидло ті, виконав вказівку чи наказ. Цікаво, він так би вчинив, якщо надійшла б команда когось вбити? Навряд чи. Хоча й бидло, ну воно знає, що за це можуть і посадити. А от за вивантажене сміття –а, нічого не буде. Не знайдуть, не покарають…

    Зрозуміло, що в цій «бидлячій» справі задіяні не лише дві особи. Більше – хто це бачив, хто це вантажив, хто стояв на пропускному пункті та знав, що сміття везуть не на офіційне сміттєзвалище…

    … Вже через досить короткий час на місці цього злочину – злочину проти всіх нас – були заступник селищного голови Великої Димерки Микола Губський, директор Великодимерського комунального підприємства, депутат райради Микола Драний. Через кілька хвилин під’їхав голова райради Сергій Гришко, у буквально за ним – наряд патрульної поліції, викликаний кимось із небайдужих.

    Нехитре дослідження, яке провів Микола Драний, навряд чи дають підстави для сумніву – сміття на Броварщині справді зі Львова. Тут і старі шкільні зошити, підписані дитячими почерками, і де є чітке посилання – Львів. Ще є пакети від «Нової пошти», де адресат доставки товару – теж Львів. Автор са це бачив на власні очі. 

    Але навряд чи це «свіжий» привіт від міста Лева. Присутні висловили версію, що маємо ближчий адресат – вітання Великіій Димерці з Рудні. Нещодавно Броварщину вже сколихнув «сміттєвий» скандал. Живе у Рудні досить відома людина Володимир Фролов. Люди скаржилися у багато інстанцій, що саме він на приватній території прийняв чимало тонн львівського сміття. Скарги практично ні до чого не привели. Бо у нас закон, як з’ясувалося, не діє. Вплинути на так званого підприємця, який захотів і прийняв у себе сміття, неможливо. Приватна ж територія! Чи комусь не хочеться впливати? Абсурд.

    …Далі будемо розповідати, чим закінчиться ця сміттєва історія.

     

     

     

    http://i.piccy.info/i9/37e6959ff9357da7161eb5cc46a98fb6/1491125072/11067/988719/Snymok_ekrana_2017_04_02_v_12_23_25_240.jpghttp://i.piccy.info/a3/2017-04-02-09-24/i9-11028127/240x144-r/i.gif

     

    Змінено користувачем Аxwell
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..