Перейти до змісту
  • Релігія
  • Торгмаш торжественное открытие храма Димитрия Солунского


    Niki

    Рекомендовані повідомлення

    9 февраля 2012 года произошло знаменательное событие

    в Броварах на Торгмаше торжественно открыли

    новый великолепный собор

    не большой храм

    Димитрия Солунского.

     

     

    Приходите сюда молиться,

    приходите сюда оставлять свои грехи и

    выходить из этого храма преображенными,

    инными чистыми

    несущими мир в окружающую мир.

     

    Змінено користувачем Niki

    AzovPort

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    мда... зделали на славу. красиво не чего не скажешь
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Приходите сюда молиться,

    приходите сюда оставлять свои грехи и

    выходить из этого храма преображенными,

    инными чистыми

    несущими мир в окружающую мир.

    Золотые слова.

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Вне Церкви нет спасения.

     

    мда..... как все запущено.....

     

     

    вот Вам пример - вспомните что сделал Иисус в храме с торговцами? А теперь зайдите в любую церковь\храм..... Я могу спорить с Вами на эту тему до посинения, но Вы меня не переубедите - сегодняшняя церковь - это бизнес и ничего более.

    Наш народ неумение пить компенсирует искусством бухать.
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Вне Церкви нет спасения.

    Краткость сестра таланта, но не удосужились бы Вы подтвердить свои слова, желательно цитатами со Святого письма? Насколько мне известно, даже в Библии не написано, что все обязаны ходить в церковь. Бог в каждом из нас, в душе, а не в церкви.
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Мда) Я все время думала, что это дом для батюшки строят.. Если б не крестики сверху никогда б не подумала, что церковь. Неужели нельзя было в классическом стиле построить (как возле парка, к примеру).. такое.. чисто с эстетической точки зрения.. дом да и дом

    ~

    "Открой мне двери - я войду и принесу с собою осень.. и если ты меня попросишь, тебе отдам ее я всю....."

    ~

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    вот когда-то я наталкивался на сайт. где записаны интервью с рядом батюшек. и перед ними так камера стоит прям в лицо и каждому задают вопросы из разряда "какая у вас машина" и "почему батюшки толстые" и там они как раз дают вполне удовлетворительные ответы. найду - сообщу. а пока можно посмотреть это видео

     

     

     

     

    Бог на небе, отвечаю.

    Релігія віддаляє людей від Бога! Бачив багато людей що не усвідомлюють навіщо вони ходять до церкви? Які не знають хто такий християнин? А бо в деяких похід до церкви перетворився на традицію...прийти поставити свічку та й годі можна далі йти грішити.

    Що таке християнство і в що вірять християни?

     

    1. Хто Такий християнин?

    Християнин - Це учень або послідовник Ісуса Христа.

    Християнин - це людина, яка вірою прийняла Ісуса Христа своїм Господом і Спасителем, який помер за його гріхи на Голгофському хресті.

    Християнин - це людина, в якій живе Дух Христа - Святий Дух Божий (це народжена згори людина).

    Християнин - це людина яка вивчає Слово Боже і застосовує його до себе і до свого життя: 1 Тимофія 4:16 «Пильнуй себе і навчання; тримайся цього, бо, роблячи так, і себе спасеш, і тих, хто тебе слухає».

    Християнин - це людина, яка має взаємини зі своїм Творцем.

    Християнин - це людина, яка присвятила своє життя служінню Богу (незалежно від роду діяльності, якою він займається).

    Християнин - це людина, яка служить своїми дарами Тілу Христа - братам і сестрам по вірі.

     

    2. Чим християнин відрізняється від релігійної людини?

     

    Релігійна людина - це слухач-забудько, тоді як християнин є працівником, а не слухачем тільки:

    Якова 1:22-25

    «Будьте виконавцями слова, а не лише слухачами, які обманюють самих себе. Бо коли хто є слухачем Слова, а не виконавцем, той подібний до людини, яка розглядає природні риси свого обличчя в дзеркалі: тож побачив себе, відійшов і тут же забув, який він. А хто дивиться на досконалий закон, закон свободи, і перебуває в ньому, той не слухач-забудько, а виконавець діла; він буде блаженний у своїх діях».

     

    Ісус сказав, що «Не кожен, хто каже Мені: Господи, Господи! - увійде до Небесного Царства».

     

    Питання № 1: Хто є той, що говорить «Господи! Господи!»?

    Відповідь: Це людина, яка вірить в Господа.

     

    Питання № 2: Чому ця віруюча людина не ввійде в Царство Небесне?

    Відповідь: Тому що ця людина є релігійною людиною, яка знає шлях до спасіння, але не йде ним. Це «слухач-забудько» ...

     

    Матвія 7:21-28

    «21 Не кожен, хто каже Мені: Господи, Господи! - увійде до Небесного Царства, але той, хто виконує волю Мого Отця, який на небесах.

    22 Багато хто скаже Мені того дня: Господи, Господи, чи не Твоїм Ім'ям ми пророкували, чи не Твоїм Ім'ям бісів ми виганяли; чи не Твоїм Ім'ям численні чудеса творили?

    23 Тоді скажу їм: Я ніколи не знав вас! Відійдіть від мене ви, які чините беззаконня!

    24 Отже, кожен, хто слухає ці Мої слова та виконує їх, буде подібний до чоловіка розумного, який збудував свій дім на скелі;

    25 і линув дощ, і ринули ріки, і здійнялись вітри і обрушились на той дім, та він не впав, бо був заснований на скелі.

    26 А кожний, хто слухає ці Мої слова, та не виконує їх, буде подібний до чоловіка нерозумного, який збудував свій дім на піску;

    27 і линув дощ, і ринули ріки, і здійнялись вітри, і обрушились на той дім - і він упав, і великим було падіння його.

    28 І коли Ісус закінчив промовляти, простий люд дивувався з Його вчення..».

     

    Ісус не дарма розповів притчу про руйнування будинку, побудованого на піску. Релігійний людина - це людина, що побудувала свою віру і свою релігію не на міцній основі - Ісусі Христі, а на піску - тобто на своїх власних переконаннях і уявленнях про Бога ... Саме тому в день суду така людина не встоїть.

    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

    7 Просіть - і дасться вам; шукайте - і знайдете; стукайте - і відчинять вам;

    8 Адже кожний, хто просить, - отримує; а той, хто шукає, - знаходить; і тому, що стукає, - відчинять.

    9 Чи ж є з-поміж вас хтось такий, котрий, коли син попросить хліба, подасть йому камінь?

    10 Або, якщо попросить риби, подасть йому гадюку?

    11 Тож якщо ви, будучи злими, умієте добрі дари давати вашим дітям, то наскільки більше ваш Небесний Отець дасть добра тим, які просять у Нього?

    12 Отже, усе, що тільки бажаєте, щоби чинили вам люди, те чиніть їм і ви, бо в цьому Закон і пророки.

    (Матф.7:7-12)

    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

    У 1 Посланні до Коринтян 15:1-4 написано: «Звіщаю вам, брати, Євангеліє, яке я вам сповістив, яке ви прийняли, в якому стоїте і яким спасаєтеся, коли дотримуєте слово таким, яким я вам його сповістив; якщо ж ні, – ви повірили надаремно. Найперше я вам передав те, що й прийняв, що Христос, згідно з Писанням, помер за наші гріхи, і Він був похований, і третього дня воскрес, згідно з Писанням».

     

    По суті, в цьому і полягає християнство. Християнство унікальне, порівняно з іншими релігіями, тому що більше зорієнтоване на стосунки, ніж на релігійні обряди. Замість дотримання списку дозволів і заборон, ціль християнства – в налагодженні тісного зв’язку з Богом Отцем. Ці стосунки можливі завдяки роботі Ісуса Христа і служінню Святого Духа в житті християнина.

     

    Християни вірять, що Біблія – натхненне, непогрішиме Боже Слово, і що її вчення є найвищим авторитетом (2 Тимофія 3:16; 2 Петра 1:20-21). Християни вірять в одного Бога, що існує в трьох Особах: Отець, Син (Ісус Христос) і Святий Дух.

     

    Християни вірять, що людство було створене для спілкування з Богом, але гріх розділяє всіх людей із Богом (Римлян 5:12; 3:23). Християнство навчає, що Ісус Христос перебував на цій землі у повній мірі як Бог і в повній мірі як людина (Филип’ян 2:6-11), і що Він помер на хресті. Християни вірять, що після хресної смерті Христос був похований і воскрес, і тепер перебуває по правиці Отця, постійно здійснюючи заступницьке служіння за вірних (Євреїв 7:25). Християни проголошують, що смерті Ісуса на хресті було достатньо, щоби повністю заплатити ціну гріха всього людства, і що вона відновлює розірваний зв’язок між Богом та людиною (Євреїв 9:11-14; 10:10; Римлян 6:23; 5:8).

     

    Для отримання спасіння людина має просто цілковито повірити в подвиг Ісуса на хресті. Якщо хтось повірить, що Христос помер замість нього і заплатив ціну його власних гріхів, а потім воскрес, то ця людина спасенна. Ніхто не може самостійно заслужити спасіння. Ніхто не може бути «достатньо добрим», щоб задовольнити Бога, так як усі ми – грішники (Ісаї 64:6-7; 53:6). Більше того, нічого більше й не потрібно робити, адже Христос зробив усю роботу! Помираючи на хресті, Він сказав: «Звершилося!» (Івана 19:30). Пам’ятайте – робота була здійснена Христом! У спасінні нічого не залежить від людини, яка отримує його! В Євангелії від Івана 10:27-29 стверджується: «Мої вівці слухаються Мого голосу, і Я знаю їх, і вони йдуть за Мною, і Я даю їм вічне життя, і вони не загинуть повік, і ніхто не забере їх з Моїх рук. Мій Отець, Який дав їх Мені, є більший від усіх, і ніхто не може забрати їх з руки Мого Отця».

     

    Дехто може вирішити: «Чудово! Раз я спасенний, то можу робити все, що завгодно, і ніколи не втрачу свого спасіння!» Це не так, оскільки спасіння – не свобода робити все, що завгодно. Спасіння – це звільнення від необхідності служити старій гріховній природі і це можливість мати близькі стосунки з Богом. Поки віруючі житимуть на цій землі у своїх грішних тілах, вони постійно боротимуться зі спокусами. Гріх перешкоджає стосункам, які Бог бажає мати з людиною, і якщо вона повернеться до гріха, то не зможе підтримувати належний зв’язок із Богом. Тим не менше, християни можуть здобути перемогу в боротьбі з гріхом, вивчаючи та застосовуючи в житті Боже Слово (Біблію), а також піддаючись впливу та керівництву Святого Духа у щоденних обставинах.

     

    Таким чином, тоді як інші релігійні системи вимагають від людини робити, чи не робити певних речей, християнство полягає в налагодженні стосунків з Богом. Християнство – це віра в те, що Христос помер на хресті, щоб заплатити за наш гріх, і на третій день воскрес. Ваш борг було погашено і ви можете стати другом Бога. Ви можете здобути перемогу над вашою гріховною природою і жити в спілкуванні з Богом та послуху Йому. Це справжнє біблійне християнство.

     

    Слава нашому Господу і Спасителю Ісусу Христу та Богу Отцю! Амінь!

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Мда) Я все время думала, что это дом для батюшки строят.. Если б не крестики сверху никогда б не подумала, что церковь. Неужели нельзя было в классическом стиле построить (как возле парка, к примеру).. такое.. чисто с эстетической точки зрения.. дом да и дом

    Это церковный дом (церковная воскресная школа, библиотека, трапезная) - по назначению. В данный момент временно используется под домовой храм, а под самую церковь заложен фундамент под классический стиль ("крестом" - вид сверху). Змінено користувачем Niki

    AzovPort

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Это церковный дом (церковная воскресная школа, библиотека, трапезная) - по назначению. В данный момент временно используется под домовой храм, а под самую церковь заложен фундамент под классический стиль ("крестом" - вид сверху).

    Эскизный проект церковного комплекса - храма св. вмч. Димитрия Солунского г. Бровары на Торгмаше.

    AzovPort

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..