Перейти до змісту
  • Новини порталу
  • Увага, абітурієнт - 2012!


    Гість Королевский глашатай

    Рекомендовані повідомлення

    Гість Королевский глашатай

    Розпочато набір кандидатів на основі повної загальної середньої освіти для участі у конкурсі на вступ до Національної академії Служби безпеки України (03022, м.Київ-22, вул. Трутенка, 22) за напрямами:

    - «Правознавство» - підготовка юристів у сфері забезпечення національної безпеки із знанням іноземних мов, форма навчання - денна;

    - «Філологія» - підготовка перекладачів-референтів у сфері забезпечення національної безпеки, форма навчання - денна;

     

    » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... «
    та до Інституту підготовки юридичних кадрів для СБУ Національної юридичної академії України ім. Я.Мудрого (61002, м. Харків, вул. Мироносицька, 71) за напрямом:

    - «Право», спеціальність «правознавство», денна форма навчання.

    Мешканці Київської області за довідками можуть звертатися до Управління СБУ в Київській області за адресами: проспект Перемоги, 55/2 або пров. Аскольдів, ЗА (відділ кадрового забезпечення). Додаткову інформацію можна отримати за номерами телефонів: (044) 281-51-47, 281-54-24.

     

    Детальну інформацію про Національну академію СБ України і Інститут підготовки юридичних кадрів для СБУ Національної юридичної академії України ім. Я.Мудрого та правила прийому розміщено на офіційних сайтах вказаних навчальних закладів за Інтернет адресами:

    НА СБ України - http. academy, ssu. gov. ua

    ІПЮК для СБ України НЮАУ ім. Я.Мудрого - http://jur-academy. kharkov. ua

    Телефон для довідок з питань вступу: НА СБУ-(044) 527-74-01.

    ІПЮК для СБ України НЮАУ ім. Я.Мудрого - (057) 704-92-49

    Додаткову інформацію можна отримати в Броварському РВ Управління СБ України в Київській області за адресою: м. Бровари, вул. Незалежності, 3.

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Гість
    Ця тема закрита для опублікування відповідей.
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..