Перейти до змісту
  • Головна
  • conquistador

    Новачок
    • Постів

      9
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Повідомлення, опубліковані conquistador

    1. [А теперь по теме выборов: голосовать не пойду. Желания голосовать за кого-то нет, есть нежелание, чтоб кое кто стал мэром. Если этот субьект не займет должность мэра, я буду только рад, но тратить на это время не буду.

      :D

      ...Если кто то кое где у нас порой...

      А чи не краще назвати самого не достойного, на Ваш погляд, кандидата, та вказати чому саме? От пан Бурундук старається, пробує розповісти про найкращого з найкращих, з його погляду, кандидата в мери (але, чесно кажучи, не переконливо).

    2. Изначально за Антоненка,пусть даже это вызовет понос у Бурундука))))

      <_< Справа не в Бурундуку, Антоненка зняли мінімум з порушенням процедури, можна було оскаржувати, боротися. Якщо він цього не робив, значить на те були свої причини. Можливо на нього дійсно є багато "компромату", можливо "купили" за чималі гроші (як варіант). Але в усякому разі наштовхує на думку - чи не повториться історія знову (як що, ще він піде на цих виборах до кінця).
    3. Про яке питання до електорату ви говорите. Ви чомусь вирішили, що я маю прозвітувати про всю фінансову діяльність Кравця. Це більш ніж дивно. Ідіть і питайте у нього. Секретів у цьому немає. Я , те що знав повідав. І не треба грубити. Надіюсь мене підтримаюсь учасники форуму щодо толерантності у спілкуванні. Пропоную хамів банити. Щоб вчилися культурній поведінці!!!

      :D Про фінансову звітність Вас ніхто не питав, Вас спитали про бізнес (який саме), про команду (хто входить до складу), про тих, хто його підтримує. А Ви так "з'їхали з теми".
    4. Я проголосував за Д. Ратнікова. Молода але досвідчена людина, далекоглядні перспективи розвитку міста (вважаю його найкращим з існуючих кандидатів)

      :D - Мощьно задвинул, впечатляет! Особливо про досвід, та далекоглядні перспективи.
    5. Людина від влади і грошей або залишається людиною, або стає чмом в якого тільки нажива у голові. Ніхто не знає яким він стане під впливом цих двох спокус. Є тільки один варіант - спробувати їх. Про те ким він працював у виконавчій гілці я вже писав, тому повторюватись не буду. Висновки чи залишився він людиною можна зробити тільки якщо з ним поспілкуватись або знати його, тому агітувати вас з цього приводу не буду. Спілкуйтесь і самі вирішуйте!!!

      <_< гасла, гасла, гасла... давайте більш конкретно - який бізнес, хто в команді, хто підтримує... А так, звичайне бла-бла-бла.
    6. Якщо вам здається, то хрестіться. Я переконаний, якщо Кравець зайде на форум, то під своїм ім'ям. Я його прихильник, який часто з ним спілкується. Тому можу деякі речі стверджувати категорично!!! Те що знатиму, скажу. Питайте!!!

      :D то повідайте,будьте так ласкаві, який бізнес у Кравця, який має досвід роботи у владі(законодавчій, виконавчій), яка в нього команда (бо як відомо короля "робить" свита). Якщо він був помічником/радником? у "самого" Пинзеника, то що його підштовхнуло до того, щоб "снизойти" до справ наших місцевих? :angry:
    7. ... По перше він очолював Броварський міськрайонний штаб під час Помаранчевої революції, був довіреною особою Ющенка по округу, працював заступником голови Броварської РДА, помічником міністра фінансів... :blink:

       

      До речі, на фоні Сапожко і Ратнікова, які не мають ні найменшого поняття як керувати процесом, один просто не навчився, інший не знає, то Кравець був при владі і довів свою професійну придатність. Це слова його підлеглих і колег.

      :lol:

       

       

       

       

      Цікаво було б дізнатися прізвище міністра фінансів, та час, коли Кравець працював у нього заступником. А що стосується профпридатності... ціково, що за слова, і що за підлеглі(!!!!!) та колеги.

    8. Мне рассказывали как Кравец недавно проводил агитацию на одном из небольших предприятий в нашем городе. Никому он там не понравился. Более того нес бред и обычную предвыборную чепуху. Из того что мне запомнилось - он позиционировал себя как успешного бизнесмена и пытался втолковать, что бизнесмен на должности мера это нормально, так как ему не надо будет брать взятки и такое прочее. Будет значит и дальше заниматься своим бизнесом, а иначе ведь как прожить на зарплату мера в 5000 грн? Люди, которые получали в этом месте 1000-2000 грн были просто в ступоре, начали хихикать, пришлось Кравцу еще оправдываться.

      В общем судя по такой позиции у меня один вывод - в газенваген такого кандидата

      Цікаво, на якому підприємстві? (якщо не таємниця). Також, цікаво - який у Кравця бізнес? Можна порівняти у якого кандидата (реального чи "технічного"), який "бізнес". :angry:
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..