Перейти до змісту
  • Головна
  • Ronni

    Користувач
    • Постів

      22
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Інформація про Ronni

    • День народження 16.05.89

    Інформація

    • Місто народження: Бровары

    Досягнення Ronni

    Новачок

    Новачок (1/14)

    0

    Репутація

    1. Реал відіграв грубо, типово для останніх матчів, які я мав змогу спостерігати, особливо проти Мессі. За відсутності Пепе, Діара дуже вдало справлявся з обов'язками відбивача ніг. Маскерано знову продовжує симулювати, але це не виправдовує небезпечну та брутальну гру Реалу. Як на мене, ця Барса більше заслуговує грати у фіналі, ніж діючий Реал.
    2. В таблицях же відмічено порядкові номера чемпіонатів і відповідних переможців, тут і рахувати нічого не треба. Щоб ти не напружувався, порядковий номер - 23.
    3. Далеко не у всьому підтримую Платіні, що заважає ввести ліміт на кількість відеоповторів у матчі, для справді дуже суперечливих моментів, приклад тому - великий тенніс. Хіба введеня відеоповторів буде занадто великою платнею за можливість наблизитись до максимально об'єктивного судійства і забобігти безглуздим помилкам, які ламають хід поєдинків? Не слід бути такими категоричними у цьому питанні, як на мене, технологію відеоповторів можливо ввести у футбол таким чином, що вона не буде не тільки не "Вбивати футбол", а й сприятиме його розвитку на краще. Звісно введення цієї технології має бути добре виважено и продумано до дрібниць.
    4. Аргументуй! Дуже багато судівських помилок, у сучасному футболі, мають вирішальну роль для результатів поєдинків на найвищому рівні, приклад тому - минулий ЧС.
    5. Ось для чого потрібні відеоповтори, але пряма нога була. Акторська майстерність Алвеша зіграла вирішальну роль у цьому моменті.
    6. Не тільки тебе, іноді просто перефразовав слова комментатора.Як на мене, фол Пепе не заслуговував на червону картку, але все в тому епізоді залежало від рішення судді, а ось Адебайор та Марсело "напрацювали" на вилучення. Чудова гра Мессі, він насправді великий гравець. Чекаємо матч-відповідь, хоча мені здається, що Жозе не зможе вже нічого протиставити Барсі.
    7. хаха, ето на ру вове такие ники? парень, ты я вижу сам не понимаеш что постиш, ищи дураков в другом месте!
    8. отсутствие ссылок на оружейку и нежелание кидать их, наталкивает на мысль что ето перадко, может ты все таки даш людям посмотреть на товар. глядиш, и ''флуд'' прекратится.
    9. что значит ''wow-europe'', ты можеш конкретно сервер назвать? и где ссылки на персонажей?
    10. Продам воина, человек 80 лвл, при личной встрече в Броварах или Киеве. Есть практически вся инфа по акку. На персонаже топ пве - дпс шмот, до выхода Ульдуара, также есть пвп шмот в котором 697 реса. Профы: Кузнечное дело - 450; Ювелирное дело - 450; Кукинг - 450; Первая помощь - 450; Рыбная ловля - 446. Оружейная На данный момент активная проплата закончилась. За вопросами и предложениями в лс.
    11. Закиньте плз воина на вотлк (желательно аренку)!
    12. Лучше б больше времени своим прямым обязаностям уделял, ато киевляни бастуют, а он альбомы штампует. Восходящая звезда, Поплавский №2
    13. Ты уже точно решил? На счет себя, спрошу завтра у остальных, если друзья согласятса, то я с вами.
    14. Ronni

      Ищу музыку

      Антитіла - Буду вуду плз!!!
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..