Перейти до змісту
  • Головна
  • ghetto

    Користувач
    • Постів

      32
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Інформація

    • Інтереси: Баскетбол, музика ......

    Контакти

    Досягнення ghetto

    Новачок

    Новачок (1/14)

    0

    Репутація

    1. Продается цыфровой зеркальный фотоапарат Olympus E-420 с двумя обьективами 14-42 и 40-150 также в комплект входит сумка и две флешки XD 512mb и CF Transcend 4gb. Фотоапарату 10 мес., отфоткал 5000 снимков, состояние как новый, действительна гарантия до 13.10.2011г. Цена - 3800 грн. Виталий 063-818-25-24
    2. Цікавий прикол вийшов. При перегляді теми , мені на мило прийшов віршик. От читайте, відновлюєм тему ЦИЦЬОЧОК Сиська сиське говорила, В бок её толкая мило: Ты не хочешь ли, мой друг, Нежных ласк мужицких рук?¦ Сиська сиське отвечала: Я давно о том мечтала, И надеялась, бог даст, Лопнет кофточка на нас. Ведь пора б нам засветиться! Мне такое часто снится: Обе мы выходим в свет, Нас прекрасней в мире нет, Мы, сочны, как апельсины, Льнут губами к нам мужчины, Нас целуют там и тут И руками нежно трут, И мусолят и ласкают, От себя не отпускают!¦ Отвечает ей сестрица: Это вряд ли приключится, Потому что все права Захватила голова. Ей на сиськи наплевать, Только дай поразмышлять! Ей не надо рук мужских ? У неё мигрень от них. Стали сиськи бунтовать И сосками набухать, Тяжелеют сочно, смачно, Распирают лиф прозрачный. Тут вмешалась голова: Сексу надо? Чёрта с два! Отвяжитесь, глупота, Я работой занята! Весь мой мозговой процесс Не затрагивает секс. Вот отсюда и мораль: Бабы думают не сиськой, И, наверно, очень жаль.
    3. ghetto

      Баста

      Абсолютно нічого особливого в них не знайшов !!! Вообще не качає, тексти трохи примітивні ! Хоча Ноггано не погано рубає, але не завжди зі смислом !
    4. ghetto

      Ntl

      Вибачаюсь за флуд ! Але всеж тут не місце вирішувати питання що таке олдскул ! давайте окрему тему про олдскул створимо ! От там я відірвусь !
    5. ghetto

      Ntl

      У них галіма музика , галімі тексти, ні стилю, ні ритма, в них нічого нема ! Більшість їх любить "патамуша у ніх тєксти пра жизнь" "очень многа смисла в песнях" ! Який це в дупу реп ! ..................................еееееее і шось я не поняв що там було про олдскул сказано , Чувак вони олдскул ???? В них олдскульного нічого нема, абсолютно !!!
    6. Шукаю такі треки: Sway & King Tech feat. DJ Revolution - The Anthem In EPMD feat. Redman - Symphony 2000 Beatminerz & Flipmode Squad - Take that Last Emperor - The Banger Beatnuts & Method Man - Se acabo (Remix) Naam Brigade & Freeway - Early In The Game Kurupt & The Alkaholiks - Have Fun Можна якісь інші пісні цих виконавці, або альбоми, буду тільки радий !
    7. ghetto

      Xzibit

      Мда, якщо паца жосткий то він зразу лайно ! От такі як він роблять реальний хіп-хоп! Який був раніше такий і зараз!
    8. ghetto

      Army Of The Pharaohs

      Класний альбом! Отаке музло рубає стереотипи сучасного репа! Нехай звучить всерівно по новому, але в кращих традиціях хіп-хопу !
    9. Скачав тільки одну пісню( Покупаеш........продаеш.....), сам з себе дивуюсь .......СПОДОБАЛАСЬ ! Хочу очікував гіршого, але приємно здивований ! Давай ще їх музи ! З.І От з ніком трохи кака вийшла, тим паче в такого репера здерти нік, помінявши одну букву, адже читається майже так само !
    10. ghetto

      Девушки в РЭПЕ

      Мало кому з дівчат дано реально читати, але всеж такі є ! Якщо хочете почути мошщчну дівочу читку послухайте Fugees, Rah Digga, а як Міссі мочить, тільки судіть по старим трекам, а не по новим хоча вона і в нових дає жару ! От в них і стиль і та агресія яку ви хотіли ! З рос. тільки Йорі класна, ну можливо ще є , але я просто їх не чув! Ну з Fugees дівчину можна легко ставити на перше місце серед дівочого репу !!!!!!
    11. Дивно, всі тут такі бодібілдери! А напевно так, раз в тиждень сходять залізо потаскають, а вже круті бодібілдери! По темі: баскетбол..................а ну да і бодібілдінгом також займаюсь, іноді буваю прес покачаю :smile:
    12. ghetto

      КарАндаш

      Хоча лідером РММ завжди вважався Варчун, але мені здається Карандаш найбільше розрулив рос. хіп-хоп сцену! Напевно один із самих ліричних реперів Росіїї, ще в Партіїї та РММ його куплети можна було легко впізнати по ліриці!Тексти толкові, музика супер! Альбом "Американщина", по музиці можна спокійно ставити на перші місця! Особливо пісні "Баста карапузики", "Прёт!"............та взагалі весь альбом!Він завжди в мене в респекті був! З.І. Саме цікаве що в багатьох його піснях звучать мотиви проти цього всього, що ми зараз пишем.........................."мне не понятны ваши форумы и грязь!!!!!!!!!!!"
    13. Красава ! Правильно говориш , хто реально любить реп той не ділить його на олд та нью, але всеж , так, нових команд багато , але з них реально класних мало можна виділити ! І дуже багато схожих груп, нічим оригінальним не відрізняються !
    14. Звичайно я слухаю і інших, хе думаєш я вааппше дуб в теперішньому репі! Але признаю лише ці як ти кажеш 10 із рос.репа! Зато в америкосов музла реального хватає! І мені приємніше слухати Onyx'a або Public Enemy чим LLoyd Banks"ов різних ! Короче щоб мозги довго не є**ть! Скажу так : старий стиль мені більше подобаються або нові альбоми старих реперів ! Тільки не треба на мене вішать ярлики тіпа засидівся в минулому, я прохавав всю хіп-хоп культуру с початку і до кінця і не зациклений на олд-скулі, просто це для мене реп, а зараз мало хто може мене здивувати................все, піс !
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..