Перейти до змісту
  • Головна
  • Четланеанер

    Користувач
    • Постів

      18
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Досягнення Четланеанер

    Новачок

    Новачок (1/14)

    0

    Репутація

    1. На мою думку істина для кожного своя. Це, якщо мене хто зрозуміє, певний, особистий, стан духу...
    2. Дуже весело коли на тебе образились, а за що - таємниця... І видати її = смерті... Коли робиться певний натяк, але настільки тонкий і настільки ЖІНОЧИЙ за своєю психологією що ніфіга не зрозуміло.
    3. Багато хто так думає і каже... Я не кажу що це не можливо, але сам переходив на українську і знаю ЯК це... Тож цікаво буде просто подивитись як ти будеш принаймі день спілкувавтись українською... Це насправді складно... Спочатку.... Спілкуюсь винятково Рідною мовою. Перейти можу лише якщо хтось ЗОВСІМ не розуміє.
    4. Люди, розслабтесь!!! Над пробдемою "середній класс в Україні" гвалтують свій мозок бісова кількість Вчених Соціологів, вже кілька років доречі!Середній клас в Україні НЕ Є ДОСТАТНЬО ВИРАЖЕНИМ ДЛЯ ТОГО, ЩОБ ЙОГО МОЖНА БУЛО ВИВЧАТИ та класифікувати ДЛЯ НАШОЇ ОКРЕМО ВЗЯТОЇ КРАЇНИ!!! Не по ваших зубах, панове, це питання..... 1)Стандартний для кого? 2)Статтю прочитав.... Краще анегтоти прчитай, там гумор не такий тонкий....
    5. Ууууу.... Одні політологи та економісти.... в лапках.... Я вчусь в соціологічній сфері, тому таких речей як "підняти економіку аграно-авіо-турундайської сфери методом масового розмноження шушпанчиків у антарктичних холодах Кримських степів" писати НЕ буду, бо я Не Ёкономіст (Як і ви!!!!!(можливо десь один і завалявся, але завалявся ДУЖЕ глибоко!!!) !!!! На виховання молоді у Патріотичних настроях - ЗГОДЕН! З т. зору соціології ЦЬОГО ДУЖЕ НЕ ВИСТАЧАЕ!!! Бо хто стане працювати на Україну, якщо він є МАЛОРОСОМ, а не українцем? Я, наприклад, лише за великі каврижки стану працювати на яку-небуть Чмукаляндію.... десь хтось казав про заборону тютюну та алкоголю? Пані, ви сама Місс ЁкАнАміка\ПАлітолЫгія\СоцЫологЫя! НЕ хочу ображати дівчину, тим-більше з такими вірними щодо здоров'я та, в принципі, благодаті народу намірами, але..... ...Ху... Замучився..... .... Але ця заборона потягне три НАЙБІЛЬШІ Проблеми Нашої країни та Нашого суспільства, такі як: 1)Соціальні протести та НЕЗАДОВОЛЕННЯ 2)Скажений підрив надходжень до Українського бюджету 3)ВВВВВеличезний срибок корупції Сказав не все, але більше казати немає сенсу..... п.с: до того ж до філології я немаю ніякого відношення, тому помилки шукайте
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..