Перейти до змісту
  • Головна
  • bassist

    Користувач
    • Постів

      66
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    1 Підпищик

    Досягнення bassist

    Новобранець

    Новобранець (2/14)

    0

    Репутація

    1. Воркс, я твій ріал-тру-фрут-лопс фанат. Пиши ще. Зайду в гості скатати. Не дозволяй душі лінуватись :wink:
    2. О! Привіт! Я, наприклад, бажаючий :biggrin: ДАЙ МАСДАЙ!!! :biggrin: Пліз :blush200:
    3. Льоха, ти один раз американський Фендер в житті побачив, а понту тепер вище криші. Нафіга, питається?
    4. Люди, може ван нормальні бази в Києві порадити? Повірте НЕ ПОЖАЛКУЄТЕ. Ася 33-250-16-16. З протестами не стукати. Хоча... :smile:
    5. bassist

      Web-сервер

      Хочу створити повноцінний веб-сервер на своїй машині. Вже задовбався справки читати та в настройках колупатись. Допоможіть, хто може.
    6. Ну, як зможеш - сфоткай чи запиши. Цікаво ж все-таки, що за звір)))
    7. Загадковий в тебе інструмент :biggrin:
    8. А звук записати не вийде?
    9. bassist

      Ария

      А тобі відомо, що цей альбом спочатку готувався для вокалу Кіпєлова (ПОВНІСТЮ)???
    10. Звучить весело. Може фотку кинеш?
    11. Ти якщо не знаєш, про кого пишеш, краще помовч. Це, як мінімум, неввічливо, а може бути й боляче та неприємно. Не сприйми як погрозу, просто ПОРАДА. Мені таке читати неприємно. Ти НЕАДЕКВАТНА людина.
    12. Я більш схиляюсь до еволюційної теорії, але тільки тому, що, як відомо, досконалості межі нема. Кожний живий організм доводить, що так чи їнакше наші предки були одноклітинними. І кожен з нас теж прийшов в цей світ одноклітинним (чи двоклітинним, але кожна з них окремо). Почитайте підручники по біології. От вам і сворення людини богом))))) Простіше ставтесь до життя і воно вам не робитиме складнощів. ТИ НАСКІЛЬКИ ВПЕВНЕНИЙ, ЩО ДО ТЕБЕ ЩОСЬ БУЛО ЧИ ЩОСЬ БУДЕ ПІСЛЯ ТЕБЕ? ТИ В ЦЬОМУ ПРИЙМАВ БЕЗПОСЕРЕДНЮ УЧАСТЬ? НІ...
    13. Життя дане нам для насолоди. Звичайно ж, доки це не заважає іншим, в міру. Навіщо паритись щодо якихось там богів, духів, демонів, коли можна просто насолоджуватись життям та його дарами. Хтось там скаже, що це "земні втіхи". Тоді покажіть мені того, хто спробував "неземних", "небесних", "райських" абощо. Досить казками бавитись, бо все найяскравіше пропустите.
    14. Ну, я так помітив, що тут хто менше пише, той ближчий до істини. Цікавий варіант в безсиллі думки релігійні брошурки абощо цитувати. Так роблять оті приколісти, що від квартири до квартири ходять та про "бога-господа", чи що там ще, грузять. З.І.: Не стосується попереднього посту))))))))) Там дещо науково, хоча не думаю, що таким треба засмічувати собі голову.
    15. До речі, прайси на струни в Джазклубі http://www.jazzclub.com.ua/ernieball.php
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..