Перейти до змісту
  • Головна
  • asia

    Користувач
    • Постів

      465
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Інформація про asia

    • День народження 10.06.90

    Інформація

    • Місто народження: Бровары
    • Інтереси: бла...бла..блах!

    Досягнення asia

    Ентузіаст

    Ентузіаст (6/14)

    0

    Репутація

    1. asia

      Подарю Canon Mp510

      Принтер Canon MP510 припадал пылью почти год. Теперь даже сканировать отказывается так как не видит чернильниц, которые в свою очередь засохли. Отдам этот кирпич на запчасти или в виде тумбочки. Только придите-заберите.
    2. оу, не-не-не. я эгоист - не хочу ничем делиться) а семья - это все общее.
    3. таки да. Даже не шаг, а меньшая единица. Это как две крайности. Золотую серединку еще никто не нашел... к сожалению...
    4. правильно))) але тема "сисек" все одно не розкрита...
    5. весело) вот инетресно у автора темы месячные есть, но не в ту сторону бьют - в голову скорее всего вместо мочи))) а некоторых даже не смущает аватар))) - какой-то но не женский :laugh:
    6. у тебя обьектив 18-55 так?здание попробуй снять в режиме Аv с выдержкой затвора 30 сек. на шативе или установи фотик не подвижно. ISO выставь на максимум. в Стиле изображения выбери Точную и подправь ее в меню(резкость, контрастность, насыщеность и цет тона). а в общем поэксперементировать надо. посидеть возле оного здания гдето часик. потом найдешь свой режим)))
    7. в певному сенсі це буде давати поштов для розвитку форуму. та все одно шуму - багатенно буде))) :pardon00:
    8. 1. скло вже давно ніхто не робить...нажаль...(ну це мені так повідомили, здається знаючі люди)2. не зрозуміло. спец.окуляри, це як? можна підібрати оправу, скло і все таке. ти це маєш на увазі? тоді не тільки через інет можна. а і так.
    9. Купувала палароїд у ЛюксОптиці, у Києві Коли не сезон там нормальні знижки. та думаю сьогодні за 400-500 ти зможеш собі щось підібрати. тільки от ЛюксОптика буває дуже різна: в Глобусі - ціни потолкові і лише бренди Я брала на лівобережній. вибір нормальний. Та й ціни не кактусові)))
    10. непотрібно відмовлятись повністю від фотошопу просто з ним треба обережно і не на усіх фотках він потрібен. але є такі фото, яким дійсно чогось не вистачає. тож "можно если осторожно" :pardon00:
    11. було дкже цікаво мені сподобалось) вибачте за раптове зникнення але багато роботи було з машинами ви супер вигадали за гаї звісно трохи прикро але будемо навчені))) молодці)))
    12. думаешь если найдешь такого как ты ссориться не будете?это ниче не означает, ну вот у меня парень и характер и темперамент почти одинаковый..просто что он парень а я девушка)вот в чем разница и тоже каждый день ссоры так что ты не оч спихивай все на харктер подумай может причина в другом???
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..