Перейти до змісту
  • Головна
  • VoValdo

    Користувач
    • Постів

      231
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    • Переможець днів

      5

    VoValdo став переможцем дня 19 квітня 2018

    VoValdo мав найпопулярніший контент!

    1 Підпищик

    Інформація про VoValdo

    • День народження 23.07.83

    Інформація

    • Місто народження: Brovary City
    • Національність: Українець

    Досягнення VoValdo

    Дослідник

    Дослідник (4/14)

    17

    Репутація

    1. Бачив тільки другий тайм, гра і кротів і ДК не вразила.А в ДК як і завжди цього сезону помилок просто дох... Але справжній рівень кротів вчора побачили - ще раз підтверджує,що без нормальних бразильців - команда ніпрощо.
    2. Потрібно обміняти 2000 $ по норм крос курсу на євро. Писати в ПП.
    3. На сьогодні пошук для мене актуальний.
    4. Оффтоп конкретний. Якщо вас це справді цікавить - живу в квартирі в якій прописаний. Але не сам...
    5. Шукаю квартиру для себе без посередників з бюджетом 5000 грн/міс.
    6. Даремно з ДК він пішов...Хіба,що трохи грошенят за рік підняв. Та враховуючи ,що в Аль-Ахлі за 10 років змінилося 13 тренерів, після 2-го місця доля СР була,певно,вирішена..
    7. Підтримую! Місяць тому купував бургери в Мр. Сендвіч - мені не сподобався ,якщо чесно..
    8. Ну Дон Кіхот ,як на мене, давно перетворився на другосортний заклад. Останній раз можливо рік чи більше тому заходили з другом пива випити ( бо поруч живемо) то вчергове персвідчився, що робити там нічого. Тим більше замовляти там піццу.
    9. Откуда такая инфа??? они просто конкуренты в сша. А у нас их вроде нет. Да и в европе их не густо, наскок мне известно. Домінос в Бутіку,що біля зеленого кварталу, Помідорос поруч в самому ЗК (але там тільки можна замовити), Піццбург на Кірова є і ще десь ніби...
    10. Вчорашній матч не бачив. А от з кротами вцілому непогано зіграли, тут визнаю,що Хацик тактично підготував команду добре до матчу. Але все рівно я переконаний,що нам потрібен кращий тренер. Можу звісно помилятися на рахунок Хацкевича і він зможе створити сильний колектив (тоді визнаю,що був неправий) але гадаю поки висновки зарано робити . Показник класної команди це якісна, вдала гра у ЛЧ (зокрема вихід в плей-офф) поки до цього нам далеко (на мою думку). Всі інші точечні вдалі ігри ,гадаю не варто переоцінювати. Хацик тактически переиграл Фонсеку в Харькове, имхо. Что уже не плохо. Шахта тупо нервничала. Что будет с европейскими матчами для Динамо, не понятно. Там молодёжь. Но перспектива, мне кажется, есть. Единственная позиция - Бойко. Он плохо играет на выходах, а другого толкового вратаря у Дк нет. Остаётся надеться, что серебро, как минимум, наше, а дальше в ЛЧ всё получится. Что ещё делать)) Потрібно розуміти, що силу реальну команди можна перевірити тільки в ЛЧ, або на етапі ЛЄ починаючи з 1/8. Знову таки,вискажу особисту думку: поки дифирамби співати зарано. Так, є три матчі в чемпіонаті проти кротів з двома перемогами і без пропущених м'ячів але навіть при цьому ми напевне,будемо другими в чемпіонаті. До того ж гра кротів в ЛЧ та в УПЛ - це дві різні мотивації. По складу,та по грі на сьогодні шахта однозначно сильніша. Плюси ДК - молодь. Якщо з неї зліплять Команду, справді сильну- то за рік два можна буде конкурувати з шахтою (+ напевне кроти слабішими будуть ставати адже кращі легіонери потроху будуть уходити від них)..
    11. Вчорашній матч не бачив. А от з кротами вцілому непогано зіграли, тут визнаю,що Хацик тактично підготував команду добре до матчу. Але все рівно я переконаний,що нам потрібен кращий тренер. Можу звісно помилятися на рахунок Хацкевича і він зможе створити сильний колектив (тоді визнаю,що був неправий) але гадаю поки висновки зарано робити . Показник класної команди це якісна, вдала гра у ЛЧ (зокрема вихід в плей-офф) поки до цього нам далеко (на мою думку). Всі інші точечні вдалі ігри ,гадаю не варто переоцінювати.
    12. А где ещё? Я кроме Пронто ничего и не знаю) Отстал от жизни(( 100 %))) Домінос, Помідорос, Піццбур... Вопрос был в том, где они находятся)) Все легко шукається. Але смисл не в тому. Піццу дофіга де можна поїсти, а от Макдак покуштувати - це зовсім інше..
    13. А где ещё? Я кроме Пронто ничего и не знаю) Отстал от жизни(( 100 %))) Домінос, Помідорос, Піццбур...
    14. Не пишіть маячню про те що тут потік людей ( авто) маленький в порівнянні з Борисполем. В напрямку Києва з боку Чернігіва їде щодня тисячі авто і якщо Макдак буде по Київській це щодня сотні (а то й тисячі) потенційних клієнтів,які забажають перекусити у відомому фастфуді. Тож не знаю ,як там з клієнтурою і відвідуваністю в Борисполі але гадаю в Бро точно має бути не гірше.
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..