Перейти до змісту
  • Головна
  • viper547

    Новачок
    • Постів

      2
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Досягнення viper547

    Новачок

    Новачок (1/14)

    0

    Репутація

    1. Ви думаєте що такий акаунт коштуватиме 50 грн ? Я грав 3 роки і маю непогані танки в ангарі ! Тут золота більше 50 грн + т34 преміумний танк котрий коштує 300 гривень
    2. Всім доброго вечора продаю акаунт у Ворд оф танкс на якому маються 13 танків 10 рівня . Маю також 2 танка 9 рівня Т54Е1 ( 40 к опита до Хеві т57 ) і артилерію бат=чат 9 левела . На кожному танкі дуже добре прокачаней екіпаж и встановлено добрі запчастини які допомогають вам в бою т.к. (ресори , приводи , досилателі і ще багато чого) Також на акаунті мається преміумний танк 8 рівня Т34 , 1365 золотих і 155 324 вільного опиту . На багатьох танках маю мастера 1 рівня . Маю на даний момент майже 55% виграшів багато медай і 30 тисяч боїв -прикладу скріншот І також ще 2 скріншоти по танкам які знаходяться в мене в Ангарі на даний момент ( замалював свій нік в цілях безпеки акаунту ) За детальною інформацією звертайтеся за скайпом lampa546 (онлайн після 8 вечора) або пишіт в коментаріях внизу Ціну пропоновуйте свою !!!
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..