Перейти до змісту
  • Головна
  • R-P-K

    Користувач
    • Постів

      29
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Інформація

    • Місто народження: Калиновка
    • Інтереси: AIRSOFT REAL WAR

    Контакти

    Досягнення R-P-K

    Новачок

    Новачок (1/14)

    0

    Репутація

    1. жити вічно це не цікаво!!!!!! якщо б ми жили вічно ми б не знали, що таке ризик, що таке страх, що таке відпочиник. Ми б просто не цінили життя, а так що є дорожчим за життя? правильно - нічого. Саме тому ми і ціним наше життя, за його несподіванки та повороти, за це люблю його я. Воно в нас одне, тому треба жити заради задоволення. P.S. "Бог дивиться на нас - то зробіть так, щоб йому було цікаво"
    2. я вважаю, що не хватає умов для розвитку молоді. Просто нам не дають розвиватись. Але найбільшою проблемою молоді являються лінь і страх. Страх перед майбутнім, не хватає самовпевненості в собі. Лише людина яка впевнена в своїх силах добивається своїх цілей, існує лише одна перешкода на шляху становлення людини в суспільстві, це її лінь. от якщо ви зможете перебороти "нехочу" і "небуду" ви досягнете великого успіху
    3. Поменять человека тяжело. Но нет ничего невозможного! Воздействовать ни в коем случае нельзя прямо, надо спокойно и незаметно. Главное правило смотреть за собой, потому что в таком случае чаще меняются люди которые пытались воздействовать на когото. Чтобы поменять человека, надо обязательно убрать негативный фактор воздействия на него. И чтобы человек занят только теми интересами в какую сторону хотите поменять его вы. Но напоминаю, главное не стать таким как он
    4. R-P-K

      ARW 12,08,07

      Вот это по нашему. Присоединяйтесь, не пожалеете.
    5. Только что с нее вернулся. Информацию выложу немного позже. Скажу одно такой нервной и напряженной игры у меня еще не было.
    6. К сожалению в день я буду занят. А на ARW буду рад встречи
    7. Возможно буду в воскресенье
    8. Собираюсь, по обьективным причинам нас будет только трое :sad:
    9. Рекомендую прочитать книгу: Наполеон Хилл "Думай и богатей"
    10. Інтуіція існує. Вона присутня в кожного, але в тій чи іншій мірі. Чим більше її розвиваєш, тим краще ти розумієш її. Для того щоб нам допомагала інтуіція з нею потрібно працювати. В одних інтуіція вказує на правильний варіант, в інших навпаки, тому люди й кажуть що інтуіції в мене намає. Інтуція - це непідконтрольна логічна операція мозку. Саме логічними вправами і задачами і розвивається інтуіція. Сам дуже часто користуюсь інтуіцією і розвиваю її.
    11. Завтра будет игра? В Броварах еще не играл. Возьмете поиграть? Если да то во сколько игра и где сбор?
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..