Перейти до змісту
  • Головна
  • chulga

    Новачок
    • Постів

      3
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Досягнення chulga

    Новачок

    Новачок (1/14)

    0

    Репутація

    1. список необхідно доповнити Інтером, ICTV, Україна, НТН, Київ, К1. Ще тримаються СТБ, Новий, Тоніс, але напевно теж не надовго. Надія лише на інформаційні сайти, якщо і їх не прикриють.
    2. Народ. Десь чув, що в державі можуть бути лише ті податки, які передбачені з-ном "Про систему оподаткування", а інші можуть вводитися лише після їх включення в цей перелік, а так зась. Правники думаю точно знають. Здається, що закон "Про систему оподаткування"може прийматися лише конституційною більшістю чи при якійсь особливій процедурі. Якщо це так, то 300 голосів у них немає.
    3. chulga

      Нові тарифи

      Питання технічного характеру. Існуючі абоненти при переході на нові тарифи повинні зайти на сторінку статистики чи зателефонувати в службу тех.підтримки з 01.10. Чи можна зміну зробити заздалегідь і чи буде вона доступна 31.09. Невиключаю, що 01.10 о 00год.01хв. автоматично включиться старий тарифний пакет і спише кошти з урахуванням абонплати, а потім доведеться включати новий.
    4. chulga

      Нові тарифи

      А мене особисто цікавить питання передплаченого трафіку в нових тарифах. Чи враховуватиметься різниця в кількості мегабайт щодо Світ і UA-IX, як нині, чи трафік буде загальній. По-друге, чи розповсюджуватиметься цей трафік на локальні ресурси, якщо абонплати ніби то не буде.
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..