Перейти до змісту
  • Новини
  • Фотовиставка Ірини Корзюк-Бухеггер «Олімпійськи миттєвості»


    hipar

    Рекомендовані повідомлення

    Хто сказав, що спорт – не мистецтво? Дійсно, з телеекранів спортивні змагання виглядають досить сухо, а спортсмени схожі на атлетичні машини, що прагнуть до перемоги. Єдине, що інтригує – хто ж виявиться найсильнішим, найспритнішим, найвправнішим. Але варто поглянути на спорт зблизька, крізь призму фотокамери в руках талановитого фотографа – і перед очима постає зовсім інший спорт: живий, емоційний, елегантний. Саме таким його бачить броварчанка, фотожурналіст Ірина Корзюк-Бухеггер.

    Колишня спортсменка і вихованка Броварьского вищого училища фізичної культури, яка нещодавна сама була під прицілом фотокамер, за велінням долі опинилась по той бік об’єктиву і стала визнаним професіоналом у спортивній фотографії. Нині Ірина пропонує броварчанам зануритись в атмосферу Олімпіади в Пекіні 2008 року, фотосвідком якої вона стала. В рамках виставки, що пройде під відкритим небом на Майдані Свободи, буде представлено 60 найкращих фотодоробків.

     

    Не пропустіть – в суботу 20 червня з 10:00 до 16:00, можна буде не тільки побачити знімки, а й поспілкуватися з їх авторкою.

     

    Найближчими днями світ побачить власний фоторесурс Ірини, де ви зможете ознайомитись з її роботами: www.irvalda.com

     

    Ірина Корзюк-Бухеггер народилась 15 квітня 1978 року в Білорусі. Але вже з 1984 року вона мешкає в Броварах. З першого по сьомий клас включно навчалась в БСШ №9, потім – у Броварському вищому училищі фізичної культури. А згодом закінчила і Національний університет фізичного виховання і спорту.

    Найбільше спортивне досягнення за спортивну кар’єру – срібло Кубка світу з лижного спорту.

    З 2000 по 2009 роки працювала в газетах «Вечірні Вісті», «Спортивна Київщина» та фотоагенстві «Фотолента», а також співпрацювала з іншими журналами та газетами. На її фоторахунку Чемпіонати світу з легкої атлетики 2004, 2008; Чемпіонат Європи з художньої гімнастики; Чемпіонат Європи з важкої атлетики; Чемпіонат Європи з біатлону; Бої Володимира Кличка в Нью-Йорку та Гамбурзі; Фінал чемпіонату Європи з футболу 2008 та Олімпіада в Пекіні 2008.

    Переможниця всеукраїнського конкурсу спортивної фотографії 2008; переможниця конкурсу серед журналістів в номінації «Жінка в спорті» а також володар «Золотого пера» за підсумками голосування Асоціації спортивних журналістів України.

    http://city.brovary.net/portal/uploads/1193400288/gallery_794_752_1297.png

    "Хто хоче - шукає можливості, а хто ні - причини" © Kорольов

    http://torrent.brovary.net/torrentbar/bar.php/2080.png

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..