Перейти до змісту
  • Новини порталу
  • Підвищення цін ОМЕГА ТВ


    Рекомендовані повідомлення

    Шановні абоненти!

     

    Наш партнер ОМЕГА ТВ повідомляє, що з 01.01.2020 року, змінюються тарифи на телебачення, тарифний план UA:Ефір+ буде коштувати 80 грн./міс., Преміум+ - 99 грн./міс., вартість тарифу VIP HD+ залишиться без змін, 129 грн/міс.

     

    Ці зміни зумовлені тим, що у 2020 році медіагрупи кодують сигнал своїх каналів на супутнику та підвищують ціни на свій контент для провайдерів, та згідно з вимогою медіагруп найдешевший пакет для абонента має коштувати не менше 80 гривень.

    Ще одною значною зміною стане вилучення каналів Футбол 1 та Футбол 2 із переліку доступних каналів. Нажаль, рішення медіагрупи-власника на 2020 рік не передбачає можливості включення цих двох каналів у пакети провайдерів. Канали будуть розповсюджуватись лише на OTT-платформі Oll.tv виключно у складі окремого пакету.

    На заміну цим каналам у переліку доступних у 2020 році буде додано новий футбольний канал Футбол 3.

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Гість
    Ця тема закрита для опублікування відповідей.
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..