Перейти до змісту
  • Новини порталу
  • 1 гігабіт кожному абоненту


    Рекомендовані повідомлення

    Lift-13,5x13,5.jpg

     

    Компанія Бравопорт вже 18 років надає мешканцям міста Бровари послугу Інтернет зв’язку та завжди використовує тільки сучасні телекомунікаційні технології та обладнання, тому ми оновили свою локальну мережу до 1 гігабіта для кожного абонента.
    У міру інтенсивного розвитку технологій, найчастіше користувачеві інтернету виявляється вже недостатньо швидкості 100 Мбіт/с. В зв’язку з цим ми пропонуємо своїм абонентам скористатись новітньою високошвидкісною технологією — гігабітним інтернетом.
    Гігабітний Інтернет – це можливість користуватись інтернетом на швидкості до 1 Гбіт/с!
    На сьогоднішній день гігабітний Інтернет в Україні - це найбільш швидкий доступ до світової та української мережі, який забезпечує максимально зручне користування послугами.
    Якщо у вас є потреба в скачуванні/передачі великих обсягів інформації або ж ви хочете підвищити рівень власного комфорту, то ця послуга саме для вас.
    Для повноцінного користування послугою ми рекомендуємо мати:
    мережеву карту, що підтримує 1 Гбіт/с;
    гігабітний комутатор або роутер, при потребі;
    сучасній комп’ютер та SSD жорсткий диск.
    Підключення відбувається через гігабітний порт комутаційного обладнання провайдера кабелем необхідного стандарту, при наявності необхідного обладнання у клієнта.

     

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Гість
    Ця тема закрита для опублікування відповідей.
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..