Перейти до змісту
  • Новини порталу
  • Програма Служби безпеки України «На тебе чекають вдома»


    Рекомендовані повідомлення

    Програма Служби безпеки України

    «На тебе чекають вдома»

     

    КОНТАКТИ:

    тел.: 050-831-26-22 або 073-042-06-02

    (для дзвінків ТІЛЬКИ з підконтрольної Україні території)

    E-mail: doroga.mira.sbu@gmail.com

    Сторінка Facebook для листування: https://www.facebook.com/dorogamira

     

    ПРО ПРОГРАМУ

    Служба безпеки України в рамках спеціальної програми «На тебе чекають вдома» продовжує роботу з повернення на підконтрольну Україні територію громадян, які добровільно відмовилися від участі в НВФ т.зв. «ДНР/ЛНР».

    Ми допомогли повернутися до мирного життя вже понад 100 нашим співвітчизникам, допоможемо і Вам!

    На війну важко йти, а ще важче повертатися з неї. Відкинь страх – повертайся! На тебе чекають вдома!

     

    Часті питання про Програму

     

    1.На кого поширюється дія Програми?

    Вона поширюється на осіб, які добровільно відмовилися від участі в терористичній діяльності і звернулися до правоохоронного органу з відповідною заявою; не брали участі у вбивствах, тортурах, зґвалтуваннях та інших тяжких злочинах; щиро готові сприяти в розслідуванні та припиненні діяльності НВФ.

     

    2. На якій підставі учасники Програми звільняються від кримінальної відповідальності?

    Підстави для звільнення від кримінальної відповідальності для учасників терористичних формувань «ДНР/ЛНР» передбачені частиною 2 статті 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації), частиною 6 статті 260 (створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань) та іншими статтями Кримінального кодексу України.

     

    3. Як я можу зв'язатися з співробітниками Служби безпеки України для того, щоб скористатися Програмою і повернутися додому?

    Контакти для зв'язку з співробітниками СБ України вказані у верхній частині статті.

     

    4. Що потрібно знати бажаючим скористатися Програмою для того, щоб забезпечити особисту безпеку?

    Останнім часом Службою безпеки України фіксуються факти активної протидії в реалізації Програми з боку т.зв. «ДНР/ЛНР» і пов'язаних з ними спецслужб. Ними проводяться спеціальні технічні заходи, що дозволяють протягом короткого часу ідентифікувати місце розташування і особистість людини, що телефонує на номери телефона довіри СБ України.

    Якщо Ви перебуваєте на непідконтрольній Україні території, в тому числі на території Росії, в інтересах Вашої безпеки категорично не рекомендуємо телефонувати на номери телефонів, що зазначені в поширених раніше оголошеннях, листівках та інших матеріалах. Для безпечного зв'язку з представником Програми використовуйте електронну пошту doroga.mira.sbu@gmail.com або можливість безпосередньо звернутися в СБ України через людину, якій Ви довіряєте на підконтрольній Україні території.

    Проте, зазначені раніше номери телефонів залишаються активними і можуть використовуватися в разі перебування абонента на підконтрольній Україні території. Під час телефонної розмови за цими номерами не можна оголошувати інформацію, що дозволяє точно ідентифікувати особу людини, що знаходиться на непідконтрольній Україні території, а саме: прізвище, позивний, посаду в конкретному НВФ, адресу перебування або адресу реєстрації і т.д.

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Гість
    Ця тема закрита для опублікування відповідей.
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..